Inici » Internacionalització » Subcontractació Industrial

Vull vendre a l'estranger

Si vol internacionalitzar la seva empresa i obrir-la a nous mercats contacti amb nosaltres, l'ajudarem amb tots els tràmits i l'assessorarem perquè la seva iniciativa sigui un èxit.

Contacta amb el departament d' internacionalització

Borsa de subcontractació de Catalunya:

Accedeixi a la borsa

La subcontractació és l'encàrrec que fa una empresa industrial (subcontractista) per fabricar, sota plànols i/o especificacions tècniques, parts, peces, conjunts o subconjunts destinats a integrar-se a un producte per acabar i/o comercialitzar pel contractista. Mitjançant la Borsa de Subcontractació de Catalunya, la Cambra posa a l'abast de les empreses la identificació, difusió i promoció de demandes internacionals per a sectors clau de la nostra economia. En definitiva, les Borses de Subcontractació recopilen OPORTUNITATS DE NEGOCI que adrecem directament a les empreses que en formen part. Avantatges:

Presentar-vos en 4 idiomes a contractistes estrangers (anglès, francès, alemany i italià).
- Accedir a demandes exclusives d’empreses del sector, realitzades a les fires internacionals.
- Participar en accions de promoció a un preu especial.
- Assessorar-vos sobre oportunitats de negoci amb sectors client innovadors: aeronàutica, tecnologies mèdiques, vehicle verd, ferrocarril, etc.
- Participar en el Programa de DIVERSIFICACIÓ INDUSTRIAL que porten a terme les Cambres de Comerç.
- Assessorar-vos sobre mercats internacionals.
- Diferenciar la vostra empresa de la seva competència amb l’obtenció de contactes.
Per només una quota mínima anual, la vostra empresa podrà accedir a més de 300 demandes recopilades a fires internacionals de prestigi del sector de la subcontractació a Europa, sense moure-us del vostre despatx. Per inscriure-us he d’accedir a la pàgina web www.subconcat.net i fer la inscripció, que és gratuïta.

 

Sol·liciti una entrevista

Si està interessat en participar a qualsevol de les iniciatives d’internacionalització de la Cambra pot concertar una reunió de treball amb la responsable del departament de Comerç Exterior i Turisme, la Sra. Aida Roig.

Demani una entrevista

Experiències d'èxit

Moltes empreses han tingut experiències d’èxit amb nosaltres.

Wine Kingdom, la revista de referència vinícola al Japó, descobreix l'última Missió Comercial de la Cambra

Wine Kingdom, la revista de referència vinícola al Japó, descobreix l'última Missió Comercial de la Cambra

La iniciativa, realitzada el passat mes de juny, va permetre presentar els vins de les nostres DO a importados i periodistes japonesos

més informació