Inici » Internacionalització » Subcontractació Industrial

Vull vendre a l'estranger

Si vol internacionalitzar la seva empresa i obrir-la a nous mercats contacti amb nosaltres, l'ajudarem amb tots els tràmits i l'assessorarem perquè la seva iniciativa sigui un èxit.

Contacta amb el departament d' internacionalització

Borsa de subcontractació de Catalunya:

Accedeixi a la borsa

La subcontractació és l'encàrrec que fa una empresa industrial (subcontractista) per fabricar, sota plànols i/o especificacions tècniques, parts, peces, conjunts o subconjunts destinats a integrar-se a un producte per acabar i/o comercialitzar pel contractista. Mitjançant la Borsa de Subcontractació de Catalunya, la Cambra posa a l'abast de les empreses la identificació, difusió i promoció de demandes internacionals per a sectors clau de la nostra economia. En definitiva, les Borses de Subcontractació recopilen OPORTUNITATS DE NEGOCI que adrecem directament a les empreses que en formen part. Avantatges:

Presentar-vos en 4 idiomes a contractistes estrangers (anglès, francès, alemany i italià).
- Accedir a demandes exclusives d’empreses del sector, realitzades a les fires internacionals.
- Participar en accions de promoció a un preu especial.
- Assessorar-vos sobre oportunitats de negoci amb sectors client innovadors: aeronàutica, tecnologies mèdiques, vehicle verd, ferrocarril, etc.
- Participar en el Programa de DIVERSIFICACIÓ INDUSTRIAL que porten a terme les Cambres de Comerç.
- Assessorar-vos sobre mercats internacionals.
- Diferenciar la vostra empresa de la seva competència amb l’obtenció de contactes.
Per només una quota mínima anual, la vostra empresa podrà accedir a més de 300 demandes recopilades a fires internacionals de prestigi del sector de la subcontractació a Europa, sense moure-us del vostre despatx. Per inscriure-us he d’accedir a la pàgina web www.subconcat.net i fer la inscripció, que és gratuïta.

 

Sol·liciti una entrevista

Si està interessat en participar a qualsevol de les iniciatives d’internacionalització de la Cambra pot concertar una reunió de treball amb la responsable del departament de Comerç Exterior i Turisme, la Sra. Aida Roig.

Demani una entrevista

Experiències d'èxit

Moltes empreses han tingut experiències d’èxit amb nosaltres.

Francesc Amigó Ferrater

Francesc Amigó Ferrater

Eurofood Associates

més informació