Inici » Formació » PICE

Formació a la Cambra

Li oferim cursos de formació empresarial en tots els àmbits, amb professors experts que imparteixen les darreres novetats en els diferents camps de l'empresa.

Contacta amb el departament de formació

PICE (Programa Integral de Cualificación y Empleo)

El Pice és un programa que es fonamenta en la necessitat urgent d' adoptar mesures dirigides al col.lectiu de joves entre 16 i 29 anys (inscrits en Garantia Juvenil) que no es troben ocupats ni participen en activitats de formació, amb l' objectiu d' insertar-los al món laboral, o en el seu defecte, augmentar la seva ocupabilitat.

Les Cambres dins el PICE, treballem el "Pla de Capacitació", que es compon de les següents accions:

1. Orientació vocacional: Ajuda a conèixer les competencies necessàries pel desenvolupamnet professional, tenint en compte els interessos i capacitats de cada jove. És una acció personalitzada que realitaza la nostra orientadora.

2. Formació Troncal: 65 hores formatives distribuïdes entre Tic's (competencies digitals), ocupabilitat i habilitats socials (ofereix eines per millorar la búsqueda activa de feina), i idomes (normalment, anglès).

3. Formació Específica: Depenent de les necessitats de cada jove, anirem oferint alternatives que els apropin al mercat laboral: formació específica en un lloc de treball, mòduls dins un certificat de professionalitat, ...

4. Accions d' intermediació laboral: Acompanyament/ visites a empreses.

5. Accions d' inserció laboral: Intentem conèixer les necessitats laborals de les empreses de la nostra demarcació i cobrir la demanda de llocs de treball, amb joves preparats amb ganes de treballar.

Si sou una empresa amb la necessitat d' ampliar la vostra plantilla o un jove inscrit en Garantia Juvenil que busca feina, poseu-vos en contacte amb nosaltres:

Correu electrònic: formacio@cambrareus.org
Telèfon: 977 33 80 80
Contacte: Rosa Úbeda / Valle Fernández

 

 

 

 

 

Sol·liciti una entrevista

Demani una entrevista

Experiències d'èxit

Moltes empreses han tingut experiències d’èxit amb nosaltres.

Francesc Pérez Rovira

Francesc Pérez Rovira

Cap d'administració dels hotels Caribe del Grup H10 Hotels

més informació