Inici » Internacionalització

Vull vendre a l'estranger

Si vol internacionalitzar la seva empresa i obrir-la a nous mercats contacti amb nosaltres, l'ajudarem amb tots els tràmits i l'assessorarem perquè la seva iniciativa sigui un èxit.

Contacta amb el departament d' internacionalització

La Cambra l'ajuda a expandir la seva empresa

La Cambra de Comerç de Reus en associació amb les Cambres de Catalunya i d'Espanya, tenen previstos uns programes d'activitats de promoció en comerç internacional per ajudar a les empreses en la seva tasca d'internacionalització.

Aquestes accions inclouen les missions empresarials, visites i participació a fires, exposicions de catàlegs, missions inverses, trobades empresarials, etc.

Actualitat d' Internacionalització feed RSS

07/4/2015 | Internacionalització

L'expert en creixement personal Lotfi El-Ghandouri serà el ponent de la gala dels premis a la internacionalització de la Cambra.

L’acte, que també comptarà amb l'actuació dels Clòwnics del Tricicle, serà presentat pel periodista i actor Xavier Graset

04/3/2015 | Internacionalització

La Cambra de Comerç convoca la segona edició dels premis a la internacionalització

La convocatòria, iniciada en l’actual format el 2014, vol reconèixer la trajectòria de les empreses que s’han significat en la internacionalització de la seva activitat.

12/2/2015 | Internacionalització

Es presenta el Pla d'Acció Internacional 2015

El PAI ofereix més de 40 missions a 60 països, la majoria dels quals corresponent a països emergents i en desenvolupament.

llegir més noticies d' Internacionalització

Experiències d'èxit

Moltes empreses han tingut experiències d’èxit amb nosaltres.

Francesc Amigó Ferrater

Francesc Amigó Ferrater

Eurofood Associates

més informació