Inici » formació » curs » Varis » Jornada: Simbiosi Industrial energètica i de recursos als polígons

CURS
VARIS

Jornada: Simbiosi Industrial energètica i de recursos als polígons

La Simbiosi Industrial als polígons d’activitat econòmica permet generar nous models de negoci, aprofitant la sinergia dintre de les empreses, per millorar l’eficiència en l’ús dels recursos: materials, aigua i energia.La Direcció General d’Indústria i les Cambres de Comerç amb la col·laboració del Pacte Industrial de la Regió Metropolitana de Barcelona, organitzen aquesta jornada divulgativa per impulsar la Simbiosi Industrial en el polígons industrial catalans, a través de la transició energètica i la gestió del recurs.

Documentació:

descarrega el pdf del curs adobe acrobat

Cambra Reus, formació de qualitat

Si estàs interessat a rebre més informació sobre aquest curs o inscriure’t només has de fer clic sobre l’opció desitjada i omplir el formulari.

Vols saber més contacta amb Rosa M Úbeda Jové de formació

Altres cursos que et poden interessar

CURS
HAB DIRECTIVES PERSONALS

Liders d Alt Rendiment - 5a Edicio

Liderar, dirigir, conduir, gestionar... persones, equips, sistemes, recursos... per assolir els resultats establerts, en el termini fixat. Fàcil no? Aquest és l’encàrrec que tenen moltes persones dins de les nostres organitzacions, convertint-les en personal clau per aconseguir els objectius de negoci. Aquestes persones, sovint disposen d’una bona preparació tècnica per...

ampliar informació

Cercador de cursos

Cercador de cursos

Per paraula

Per tipus

Per departament

Per matèria

cercar cursos