Inici » formació » curs » Idiomes » Business English 2016-2017. 25a Edició

CURS
IDIOMES

Business English 2016-2017. 25a Edició

Us presentem un curs dinàmic i interactiu dirigit a persones amb un nivell B1 intermediate que busquin una millora significativa i ràpida de les seves capacitats d ocmunicació en anglès oral i escrit, pel seu ús en un context professional.

El curs es basa en una metodologia altament interactiva, comunicativa i dinàmica basada en el concepte de les ”3 Ps” (presentació, pràctica i producció) on l’ aula es converteix en una “empresa virtual” amb l’ anglès com a únic vehicle de comunicació. En aquest entorn l’ alumne pot desenvolupar les seves competències comunicatives participant en simulacions de situacions reals.

Documentació:

descarrega el pdf del curs adobe acrobat

Cambra Reus, formació de qualitat

Si estàs interessat a rebre més informació sobre aquest curs o inscriure’t només has de fer clic sobre l’opció desitjada i omplir el formulari.

Vols saber més contacta amb Rosa M Úbeda Jové de formació

Altres cursos que et poden interessar

CURS
HAB DIRECTIVES PERSONALS

Liders d Alt Rendiment - 5a Edicio

Liderar, dirigir, conduir, gestionar... persones, equips, sistemes, recursos... per assolir els resultats establerts, en el termini fixat. Fàcil no? Aquest és l’encàrrec que tenen moltes persones dins de les nostres organitzacions, convertint-les en personal clau per aconseguir els objectius de negoci. Aquestes persones, sovint disposen d’una bona preparació tècnica per...

ampliar informació

Cercador de cursos

Cercador de cursos

Per paraula

Per tipus

Per departament

Per matèria

cercar cursos