Inici » formació » curs » Comerç exterior » Practicum avançat de gestió de vendes internacionals

CURS
COMERç EXTERIOR

Practicum avançat de gestió de vendes internacionals

Objectius:
A partir d’anàlisis pràctics, proporcionar a l’alumne una visió del dia a dia de la gestió d’exportacions i expedicions.

Metodologia:
El programa es desenvoluparà en sessions de 6 hores cadascuna amb una metodologia orientada a la pràctica.

Adreçat a:
Personal dedicat a la gestió administrativa-comercial de compra-vendes internacionals o persones amb coneixements en gestió del comerç internacional. Es demana que l’alumne disposi d’una base formativa prèvia en comerç internacional.

Programa: Pràctiques de gestió d’exportacions i expedicions

1. Interpretació de contractes reals de compravenda i intermediació internacional (distribució o agència): anàlisis de clausulats i introducció de millores per l’exportador Data: 12/05/1

2. Interpretació de crèdits documentaris reals d’exportació: anàlisis de condicionats i possibles millores en posició exportadora. Data: 27/05/15

Horari: De 9:10 a 15:00h

Ponent:
Sr. F. Xavier Yúfera, Advocat i assessor en comerç internacional. Professor del Centre d’Estudis Internacionals de l’Universitat de Barcelona i formador amb 20 anys d’experiència en universitats, escoles de negocis, organitzacions empresarials, institucions estatals i autonòmiques de promoció del comerç exterior i Cambres de Comerç de tota Espanya.

Preu: 150 €/curs + IVA 

Bonificables mitjançant el Sistema que regula la Formació Contínua FTFE Fundació Tripartita per a la Formació en l´Ocupació (Ordre/Tas/718/2008 de 07/03/08.)

Lloc:

Cambra oficial de Comerç, Indústria i Navegació de Reus

Com arribar

Cambra Reus, formació de qualitat

Si estàs interessat a rebre més informació sobre aquest curs o inscriure’t només has de fer clic sobre l’opció desitjada i omplir el formulari.

Vols saber més contacta amb Rosa M Úbeda Jové de formació

Altres cursos que et poden interessar

CURS
HAB DIRECTIVES PERSONALS

Liders d Alt Rendiment - 5a Edicio

Liderar, dirigir, conduir, gestionar... persones, equips, sistemes, recursos... per assolir els resultats establerts, en el termini fixat. Fàcil no? Aquest és l’encàrrec que tenen moltes persones dins de les nostres organitzacions, convertint-les en personal clau per aconseguir els objectius de negoci. Aquestes persones, sovint disposen d’una bona preparació tècnica per...

ampliar informació

Cercador de cursos

Cercador de cursos

Per paraula

Per tipus

Per departament

Per matèria

cercar cursos