Inici » formació » curs » Comerç exterior » Practicum avançat de gestió de vendes internacionals

CURS
COMERç EXTERIOR

Practicum avançat de gestió de vendes internacionals

Objectius:
A partir d’anàlisis pràctics, proporcionar a l’alumne una visió del dia a dia de la gestió d’exportacions i expedicions.

Metodologia:
El programa es desenvoluparà en sessions de 6 hores cadascuna amb una metodologia orientada a la pràctica.

Adreçat a:
Personal dedicat a la gestió administrativa-comercial de compra-vendes internacionals o persones amb coneixements en gestió del comerç internacional. Es demana que l’alumne disposi d’una base formativa prèvia en comerç internacional.

Programa: Pràctiques de gestió d’exportacions i expedicions

1. Interpretació de contractes reals de compravenda i intermediació internacional (distribució o agència): anàlisis de clausulats i introducció de millores per l’exportador Data: 12/05/1

2. Interpretació de crèdits documentaris reals d’exportació: anàlisis de condicionats i possibles millores en posició exportadora. Data: 27/05/15

Horari: De 9:10 a 15:00h

Ponent:
Sr. F. Xavier Yúfera, Advocat i assessor en comerç internacional. Professor del Centre d’Estudis Internacionals de l’Universitat de Barcelona i formador amb 20 anys d’experiència en universitats, escoles de negocis, organitzacions empresarials, institucions estatals i autonòmiques de promoció del comerç exterior i Cambres de Comerç de tota Espanya.

Preu: 150 €/curs + IVA 

Bonificables mitjançant el Sistema que regula la Formació Contínua FTFE Fundació Tripartita per a la Formació en l´Ocupació (Ordre/Tas/718/2008 de 07/03/08.)

Lloc:

Cambra oficial de Comerç, Indústria i Navegació de Reus

Com arribar

Cambra Reus, formació de qualitat

Si estàs interessat a rebre més informació sobre aquest curs o inscriure’t només has de fer clic sobre l’opció desitjada i omplir el formulari.

Vols saber més contacta amb Rosa M Úbeda Jové de formació

Cercador de cursos

Cercador de cursos

Per paraula

Per tipus

Per departament

Per matèria

cercar cursos