Inici » Actualitat » Comerç

COMERÇ 28/11/2016

Una vintena d'establiments de Reus participen en un curs de formació sobre al·lèrgies alimentàries

És una iniciativa de la regidoria de Salut Pública de l’Ajuntament de Reus amb la col·laboració de la Ganxet Pintxo.

Una vintena d'establiments de Reus participen en un curs de formació sobre al·lèrgies alimentàries

 Una quinzena d’establiments de la Ganxet Pintxo, juntament amb altres professionals, propietaris i treballadors de bars i restaurants de Reus, han assistit avui a un curs de formació sobre al·lèrgies i intoleràncies alimentàries celebrat a les aules de la Cambra.

 

L’augment en la prevalença de l’al·lèrgia alimentària en el nombre d’aliments i en la gravetat de les reaccions és motiu de preocupació tant per les autoritats sanitàries com pels consumidors i propietaris dels establiments.

 Per aquest motiu la regidoria de Salut Pública de l’Ajuntament de Reus i l’Agència de Salut Pública de Catalunya, juntament amb la col·laboració de la Cambra de Comerç de Reus ha volgut reforçar la formació dels professionals restauradors amb un curs que ha constat d’una sessió teòrica i una part pràctica. 

En la primera part s’ha informat als assistents sobre la normativa i sobre com tenir un bona gestió en seguretat alimentària. En la part pràctica els assistents han elaborat models de fitxes tècniques de plats segons la normativa sanitària.

El passat mes de juny ja es va realitzar una xerrada de característiques similars adreçades als paradistes del mercat. En aquesta ocasió s’ha volgut incidir en el sector de la restauració i d’aquí el suport de l’organització de la Ganxet Pintxo a la iniciativa. 

 

L’objectiu final d’aquestes formacions és que els professionals puguin informar millor els seus clients en l’àmbit que els hi és propi.

AgendaAgenda feed RSS

destaquem...

TRàMITS ADMINISTRATIUS 24 OCTUBRE 2017

Esmorzar Cambra: El Reglament europeu en protecció de dades

Carme Laplana i Joan Maria Mallafré, de MALLAFRÉ CONSULTORS, us descobriran les novetats més destacades del nou reglament europeu en protecció de dades.

A Reus

destaquem...

COMPETITIVITAT I DESENVOLUPAMENT 26 OCTUBRE 2017

Dona i Empresa, Dona Emprenedora

Una conversa entre Mercè Caballé, delegada de zona de CaixaBank, i Coia Ballesté, delegada de TV3 i Catalunya Ràdio, que ens servirà per conèixer i...

A Cambra de Comerç

FORMACIó 27 OCTUBRE 2017

Lean Management BRONZE 2a Edició

El desplegament d'una cultura d'excel·lència operacional (filosofia LEAN) requereix d'una adquisició de coneixements i domini d'eines/metodologies necessàries per gestionar els canvis en els processos i...

FORMACIó 3 NOVEMBRE 2017

Curs Superior de Comptabilitat, Administració i Finances

Curs eminentment pràctic i participatiu, en el que una part del temps, es destina a l’aprenentatge de base i l’altra a simulacions comptables, liquidació d’impostos...

FORMACIó 6 NOVEMBRE 2017

Planificant els objectius de venda: estratègia i desenvolupament

veure tota l'agenda