Inici » Actualitat » Internacionalització

INTERNACIONALITZACIÓ 10/12/2016

Missió comercial de la Cambra a Nova York

La difusió dels principals productes agroalimentaris del territori ha estat l'objectiu de la Missió als Estats Units

Missió comercial de la Cambra a Nova York

El president de la Cambra, Isaac Sanromà, s’ha reunit aquest divendres a Nova York amb els importadors i distribuïdors nord-americans interessats en conèixer la realitat dels productes agroalimentaris de qualitat del territori. La trobada s’ha realitzat a la seu de la delegació del Govern de la Generalitat situada a Lexington Avenue i ha permès presentar la realitat del sector vinícola, oleícola i del vermut a casa nostra.

Sanromà ha destacat la bona acollida d’aquesta presentació, que ha generat molt d’interès entre els participants que han posat en valor “la gran qualitat i quantitat de l’oferta presentada que fa del nostre territori una zona privilegiada en la generació d’una oferta agroalimentària de primera magnitud.”. El president de la Cambra ha apuntat, també, que la trobada ha servit per “descobrir noves oportunitats de negoci que es traslladaran a les empreses del territori. Des de la Cambra sempre hem destacat la importància de tenir una visió global del mercat. I per això aquestes missions sobre el terreny ens ajuden a visualitzar quines possibilitats podem detectar per afavorir l’expansió de les nostres empreses a nivell internacional”. 

 

La delegació encapçalada per Sanromà participarà aquest dissabte a la presentació del projecte “Art, vi i paisatge” desenvolupat pel celler Clos Galena de la DOQ Priorat, dirigit per Merche Dalmau, i la Galeria d’Art Anquin’s de Reus propietat de la Josepa Quinteiro. La presentació es farà al Musem of the City of New York. Aquest projecte posa en valor l’obra d’una desena d’artistes catalans que inspiren les diverses tapes de vi de les capses del celler. En aquesta ocasió bona part de les obres que es presentaran al Museu novaiorquès estan inspirades en la ciutat de Reus.