Inici » Actualitat » Formació

FORMACIÓ 27/10/2016

Més de dos-centes joves s'han iniciat aquest 2016 en el programa d'orientació i integració laboral que ofereix la Cambra

La corporació programa cinc nous itineraris professionals que posa a disposició dels inscrits en el Pla de Garantia Juvenil.

Més de dos-centes joves s'han iniciat aquest 2016 en el programa d'orientació i integració laboral que ofereix la Cambra

En el que portem d’any més de 200 joves s’han iniciat en el programa de Garantia Juvenil d’orientació i d’integració laboral que ofereix la Cambra de Comerç. L’objectiu del pla és acompanyar aquests joves, d’entre 16 i 29 anys, que estiguin disposats no només a formar-se sinó a rebre una qualificació professional que els capaciti i faciliti la seva incorporació en el mercat de treball. A més la Cambra posa en contacte als participants amb les empreses que necessiten ampliar plantilla, formant els joves a mida del lloc de treball.

Precisament aquesta mateixa setmana la Cambra ha presentat una nova oferta d’itineraris professionals per donar resposta a les necessitats d’aquests joves. Són formacions concretes d’Operari de manteniment, Animació turística, Caixer reposador, Auxiliar d’hostaleria i Operari de magatzem. Les inscripcions es poden fer a la mateixa Cambra, al Carrer de Boule, 2 (Telèfon 977 338080) o a l’oficina descentralitzada del C/Corredor del Gas,23 (Telèfon 977 750481).

El pla d’acció de Garantia Juvenil de la Cambra de Reus forma part del Programa Integral de Qualificació i Ocupació (PICE) que, dissenyat i executat per les Cambres de Comerç, s’integra en el conjunt d’accions del Sistema de Garantia Juvenil que està promogut pel Ministeri de Treball i Seguretat Social i cofinançat pel Fons Social Europeu (FSE). El programa, dirigit a joves d’entre 16 i 29 anys que, independentment de la tipologia d’estudis cursats, no estiguin en aquest moment ni estudiant ni treballant, inclou la realització d’un itinerari formatiu i un servei d’acompanyament i orientació laboral.