Inici » Actualitat » Creació d'Empreses

CREACIÓ D'EMPRESES 09/6/2012

Malgrat la pluja la primera jornada de la REUS VIU EL VI és un èxit

L'alpinista Araceli Segarra va ser l'encarregada d'inaugurar el certamen de les DO de la Cambra de Comerç de Reus

Malgrat la pluja la primera jornada de la REUS VIU EL VI és un èxit

La primera jornada de la REUS VIU EL VI 2012 es va tancar ahir divendres èxit amb una xifra de vendes lleugerament superior a la del mateix divendres de l’any passat. La dada no és gens menyspreable atenent l’aparició de la pluja. Una inclemència metereològica que en cap cas va restar afluència a la plaça de la Llibertat. Un fet que novament demostra, en paraules del president de la Cambra de Comerç de Reus, Isaac Sanromà, “la plena consolidació del certamen. Mai fins ara havia plogut durant la REUS VIU EL VI i quan van començar a caure les primers gotes vam comprendre que se’ns presentava un nou repte, el de comprovar com reaccionava el visitant davant de les adversitats. I la nostra sorpresa va ser veure com la pluja no va ser pas un element dissuasori, ans al contrari.”

La inauguració va a anar a càrrec de l’alpinista catalana Araceli Segarra, la primera espanyola que va coronar l’Everest i que precisament va ser l’escollida per aquest acte atenent la progressió d’un certamen que –metafòricament- ha fet el cim, consolidant-se com un dels referents del país en el seu àmbit.

La fira continua avui a partir de dos quarts de sis de la tarda. I ho farà en plena celebració de Corpus a la ciutat de Reus. Per això en un extrem de la plaça hi haurà també la concentració dels Bous de Foc que participaran a la nit a la festa del Mercadal.

Adjuntem diverses imatges de la fira d’ahir.