Inici » Actualitat » Tràmits administratius

TRÀMITS ADMINISTRATIUS 18/6/2015

Les tècniques per treure profit del networking, protagonistes a la trobada empresarial de la Cambra a Cal Massó

La jornada, organitzada per la Comissió Dona i Empresa, s’ha complementat amb un tast de vermuts de Reus

Les tècniques per treure profit del networking, protagonistes a la trobada empresarial de la Cambra a Cal Massó

Vora un centenar d’empresaris i quadres d’empresa han assistit aquest matí a la trobada empresarial “Executive coaching: com millorar el meu Retorn en Networking” organitzada per la Cambra de Comerç de Reus, dintre de la programació que impulsa la Comissió Dona i Empresa de la corporació mercantil reusenca. Dos tècniques qualificades en la matèria, Mercedes Jiménez i Laia Martí, han estat les encarregades de presentar aquesta ponència, traslladant als assistents les millors tècniques per treure profit de les converses i els contactes amb altres empresaris i professionals.  L’acte s’ha celebrat a l’espai cultural de Cal Massó i l’han moderat el membre del Comitè Executiu de la Cambra, Dídac Rodríguez, i la presidenta de la Comissió Dona i Empresa de la Cambra, Àgata Girbès.

La sessió empresarial de treball s’ha maridat, en acabar les ponències, amb un tast de vermuts de Reus ofert els assistents, en la línia de la Cambra de potenciar aquest producte tant característic de les nostres empreses. 

L’activitat ha comptat amb el patrocini de Vermuts Miró i del Banc de Sabadell.

Seguint aquest fil, recordem que la Cambra co-organitza una any més la Festa del Vermut de diumenge dia 21 al matí a la Plaça del Mercadal de Reus.