Inici » Actualitat » Competitivitat i desenvolupament

COMPETITIVITAT I DESENVOLUPAMENT 11/5/2016

Les Denominacions d'Origen del territori donen suport a la Reus Viu el Vi

La Cambra reuneix als seus representants en la tradicional trobada prèvia a la fira del vi

Les Denominacions d'Origen del territori donen suport a la Reus Viu el Vi

La Cambra de Comerç ha realitzat aquest migdia el tradicional dinar de treball amb els representants de les Denominacions d’Origen protagonistes de la vuitena edició de la REUS VIU EL VI que es realitzarà a la plaça Llibertat del 3 al 5 de juny. En el marc de l’antiga fàbrica dels Vermuts Rofes, els representants dels diversos Consells Reguladors han palesat el seu suport al certamen i també han traslladat a l’organització les seves propostes per incorporar-les, si és el cas, a les properes edicions de la fira.

Precisament durant la trobada el president de la Cambra i màxim responsable del comitè organitzador, Isaac Sanromà, ha volgut destacar la importància de la fira a l’hora de fer pedagogia sobre les virtuts del vi de casa. Segons Sanromà “hi ha un detall que corrobora que hem aconseguit un dels objectius que ens havíem marcat a l’inici del certamen: el sector de la restauració, especialment a Reus, ha tingut l’interès d’incorporar cada vegada més els vins que es produeixen al territori. I en això hi té molt a veure la demanada del client que en molts casos ha estat alimentada per l’efecte divulgador de la fira.”

Pel que fa al certamen, a poc més de vint dies de la inauguració, Sanromà ha destacat que per tercer any consecutiu mantindrà el seu caràcter internacional i que també tindrà presència d’un celler d’una altra DO catalana amb l’objectiu d’establir llaços de concòrdia amb la resta de Denominacions d’Origen del país. El President de la Cambra també ha explicat la iniciativa engegada per la corporació per crear la futura Associació de Fires del Vi de Catalunya i que s’espera constituir oficialment la propera tardor.

La REUS VIU EL VI és una iniciativa de la Cambra amb la col·laboració de l’Ajuntament de Reus i amb el suport de la DO Catalunya, DO Conca de Barberà, DO Montsant, DOQ Priorat, DO Tarragona i DO Terra Alta.

AgendaAgenda feed RSS

FORMACIó 20 OCTUBRE 2017

Gestió de Contractació, Nòmines i Cotització

destaquem...

TRàMITS ADMINISTRATIUS 24 OCTUBRE 2017

Esmorzar Cambra: El Reglament europeu en protecció de dades

Carme Laplana i Joan Maria Mallafré, de MALLAFRÉ CONSULTORS, us descobriran les novetats més destacades del nou reglament europeu en protecció de dades.

A Reus

destaquem...

COMPETITIVITAT I DESENVOLUPAMENT 26 OCTUBRE 2017

Dona i Empresa, Dona Emprenedora

Una conversa entre Mercè Caballé, delegada de zona de CaixaBank, i Coia Ballesté, delegada de TV3 i Catalunya Ràdio, que ens servirà per conèixer i...

A Cambra de Comerç

FORMACIó 27 OCTUBRE 2017

Lean Management BRONZE 2a Edició

El desplegament d'una cultura d'excel·lència operacional (filosofia LEAN) requereix d'una adquisició de coneixements i domini d'eines/metodologies necessàries per gestionar els canvis en els processos i...

FORMACIó 3 NOVEMBRE 2017

Curs Superior de Comptabilitat, Administració i Finances

Curs eminentment pràctic i participatiu, en el que una part del temps, es destina a l’aprenentatge de base i l’altra a simulacions comptables, liquidació d’impostos...

veure tota l'agenda