Inici » Actualitat » Formació

FORMACIÓ 15/11/2017

La formació de comerç de la Cambra al complert

Es realitzen les primeres sessions gratuïtes adreçades als comerciants de la demarcació a Mòra d'Ebre, Reus i Cambrils

La formació de comerç de la Cambra al complert

Els municipis de Reus, Móra d’Ebre i Cambrils han estat l’escenari de les primeres sessions formatives de comerç que ha organitzat la Cambra per aquest trimestre en diverses poblacions del seu àmbit territorial. Les places disponibles s’han exhaurit ràpidament el que prova l’interès dels comerciants per conèixer alguns àmbits estratègics que poden ajudar a desenvolupar la seva activitat professional.

És el cas de les propostes vinculades a les xarxes socials, les noves tendències d’embolcalls de Nadal o la venda emocional que ha centrat la sessió realitzada avui mateix a la capital de la Ribera d’Ebre i que ha conduït la professora Carmen López, especialista en aparadorisme i embolcalls. Precisament López realitzarà una nova sessió a Reus, el proper 22 de novembre. Les sessions finalitzarà el dimarts 28 novament a Móra d’Ebre amb la formació dedicada a la Venda Emocional i que conduirà  l’especialista Ramon Fernández Novo.

 

Podeu informar-vos d’aquestes sessions a la Cambra (977 33 8080) i formalitzar la inscripció a l’adreça formacio@cambrareus.org . Les formacions són gratuïtes i també inclouen el dinar per gentilesa de l’organització.