Inici » Actualitat » Competitivitat i desenvolupament

COMPETITIVITAT I DESENVOLUPAMENT 22/6/2017

La Cambra i Banc Sabadell treballaran conjuntament per ajudar a les empreses i als emprenedors del territori

El conveni  contempla el suport l’entitat al Tribuna Cambra, el dinar empresarial que organitza periòdicament la corporació.

La Cambra i Banc Sabadell treballaran conjuntament per ajudar a les empreses i als emprenedors del territori

El president de la Cambra, Isaac Sanromà, i el director regional a Tarragona del Banc de Sabadell, Joel Díez, han rubricat aquest matí el conveni de col·laboració que ambdues parts han subscrit amb l’objectiu d’ajudar a les empreses de l’àmbit territorial de la corporació i, de manera ben especial, als emprenedors. De fet l’esperit del conveni vol servir per posar a disposició de les empreses de la Cambra productes i serveis amb l’objectiu de facilitar l’accés a les noves tecnologies, al finançament del circulant en qualsevol de les seves modalitats, així com al finançament a mig-llarg termini de noves inversions en actius fixos mitjançant préstecs i lísings. Per fer-ho possible l’entitat financera posarà a disposició de les empreses una línia preferent dotada amb 30 milions d’euros.

El conveni també presta especial atenció a les necessitats dels emprenedors amb l’oferiment del programa especialitzat BStartup dirigit a startups digitals, amb una atenció individualitzada als emprenedors que s’adrecin  a la Cambra per optar a aquest programa. Una altra de les línies estratègiques de l’acord incideix en el suport a la internacionalització que es concretarà amb les jornades Exportar per Crèixer que realitzaran conjuntament Cambra i Banc Sabadell per oferir noves oportunitats de negoci a les empreses.

Finalment el conveni també contempla el patrocini del Banc Sabadell del Tribuna Cambra, els dinars empresarials que de manera periòdica organitza la corporació amb l’objectiu de conèixer, de primera mà, el testimoni d’alguns protagonistes de la vida econòmica del país. És el cas de les sessions organitzades fins ara i que han comptat, entre d’altres, amb la participació del president d’Òmnium, l’empresari Jordi Cuixart.

AgendaAgenda feed RSS

FORMACIó 20 OCTUBRE 2017

Gestió de Contractació, Nòmines i Cotització

destaquem...

TRàMITS ADMINISTRATIUS 24 OCTUBRE 2017

Esmorzar Cambra: El Reglament europeu en protecció de dades

Carme Laplana i Joan Maria Mallafré, de MALLAFRÉ CONSULTORS, us descobriran les novetats més destacades del nou reglament europeu en protecció de dades.

A Reus

destaquem...

COMPETITIVITAT I DESENVOLUPAMENT 26 OCTUBRE 2017

Dona i Empresa, Dona Emprenedora

Una conversa entre Mercè Caballé, delegada de zona de CaixaBank, i Coia Ballesté, delegada de TV3 i Catalunya Ràdio, que ens servirà per conèixer i...

A Cambra de Comerç

FORMACIó 27 OCTUBRE 2017

Lean Management BRONZE 2a Edició

El desplegament d'una cultura d'excel·lència operacional (filosofia LEAN) requereix d'una adquisició de coneixements i domini d'eines/metodologies necessàries per gestionar els canvis en els processos i...

FORMACIó 3 NOVEMBRE 2017

Curs Superior de Comptabilitat, Administració i Finances

Curs eminentment pràctic i participatiu, en el que una part del temps, es destina a l’aprenentatge de base i l’altra a simulacions comptables, liquidació d’impostos...

veure tota l'agenda