Inici » Actualitat » Competitivitat i desenvolupament

COMPETITIVITAT I DESENVOLUPAMENT 18/8/2017

La Cambra es solidaritza amb el municipi de Cambrils

La corporació dóna suport a la població arran de l’atemptat frustrat d’aquesta passada matinada.

La Cambra es solidaritza amb el municipi de Cambrils

La Cambra de Comerç de Reus vol traslladar tot el seu suport i la seva solidaritat al municipi de Cambrils arran de l’atemptat que aquesta nit ha patit la localitat. La corporació celebra la magnífica actuació dels cossos policials i la bona feina dels serveis assistencials i sanitaris i, alhora, vol destacar el civisme de la població que ha col·laborat decididament, en un primer moment, en l’atenció als civils ferits en una actuació compromesa i responsable. Una resposta de totes les parts implicades que ens enorgulleix de manera ben especial.

La Cambra desitja que Cambrils pugui recuperar la normalitat quan abans millor. Una localitat que és símbol d’acollida i d’atenció al visitant i que ha fet de la generositat de la seva gent amb el proïsme una de les seves marques d’identitat més preuades. 

La corporació també vol condemnar l’atemptat de Barcelona i el ferm desig que la capital catalana sigui capaç de superar, amb el valor de la tolerància que sempre l’ha caracteritzat, aquest tràngol tan ingrat.

AgendaAgenda feed RSS

FORMACIó 29 SETEMBRE 2017

Liders d Alt Rendiment - 5a Edicio

Liderar, dirigir, conduir, gestionar... persones, equips, sistemes, recursos... per assolir els resultats establerts, en el termini fixat. Fàcil no? Aquest és l’encàrrec que tenen moltes...

FORMACIó 3 OCTUBRE 2017

Master class: Lean Management

Presentarem l'itinerari LEAN MANAGEMENT mitjançant una experiència vivencial (exercici pràctic).

FORMACIó 20 OCTUBRE 2017

Curs Superior de Comptabilitat, Administració i Finances

Curs eminentment pràctic i participatiu, en el que una part del temps, es destina a l’aprenentatge de base i l’altra a simulacions comptables, liquidació d’impostos...

FORMACIó 20 OCTUBRE 2017

Gestió de Transport Maritim de Contenidors

FORMACIó 20 OCTUBRE 2017

Gestió de Contractació, Nòmines i Cotització

veure tota l'agenda