Inici » Actualitat » Espais Cambra i domiciliació d'empreses

ESPAIS CAMBRA I DOMICILIACIÓ D'EMPRESES 19/12/2013

La Cambra adquireix l'espai de la Llotja de Reus


El president de la Cambra ha fet l’anunci durant el tradicional esmorzar de Nadal amb els mitjans de comunicació

La Cambra adquireix l'espai de la Llotja de Reus

La Cambra concretarà durant el primer semestre de 2014 l’adquisició de l’emblemàtic espai de la Llotja. Un local d’innegables prestacions, ubicat al centre de Reus i que la corporació té la ferma intenció de dinamitzar per obrir-lo a tota la ciutadania. L’anunci de l’adquisició l’ha oficialitzat el President de la Cambra, Isaac Sanromà, durant el tradicional esmorzar de Nadal amb els mitjans de comunicació que s’ha realitzat aquest matí a la seu corporativa.
Sanromà ha recordat el procés complex que s’ha seguit per tancar aquesta operació condicionat pel conflicte obert amb l’antiga Caixa Tarragona, i ha destacat la predisposició dels actuals gestors de l’entitat financera per tancar l’acord en positiu.
L’adquisició de la Llotja constitueix un dels projectes de referència pel 2014 on la corporació treballarà en línies estratègiques com la formació i la internacionalització. En aquest últim apartat la Cambra preveu convocar sis missions per l’any vinent.
L’EIX 2015 (el grup d’experts que analitzaran la realitat ciutadana) , el Radar Cambra (un observatori estadístic per conèixer l’opinió de les empreses en temes de referència), els operatius de promoció (Ganxet Pintxo o Reus Viu el Vi entre d’altres) i l’actitud vigilant en les infraestructures (ja siguin viàries, ferroviàries i aeroportuàries) són d’altres punts que marcaran l’agenda de la corporació per l’any vinent.

AgendaAgenda feed RSS

destaquem...

TRàMITS ADMINISTRATIUS 24 OCTUBRE 2017

Esmorzar Cambra: El Reglament europeu en protecció de dades

Carme Laplana i Joan Maria Mallafré, de MALLAFRÉ CONSULTORS, us descobriran les novetats més destacades del nou reglament europeu en protecció de dades.

A Reus

destaquem...

COMPETITIVITAT I DESENVOLUPAMENT 26 OCTUBRE 2017

Dona i Empresa, Dona Emprenedora

Una conversa entre Mercè Caballé, delegada de zona de CaixaBank, i Coia Ballesté, delegada de TV3 i Catalunya Ràdio, que ens servirà per conèixer i...

A Cambra de Comerç

FORMACIó 27 OCTUBRE 2017

Lean Management BRONZE 2a Edició

El desplegament d'una cultura d'excel·lència operacional (filosofia LEAN) requereix d'una adquisició de coneixements i domini d'eines/metodologies necessàries per gestionar els canvis en els processos i...

FORMACIó 3 NOVEMBRE 2017

Curs Superior de Comptabilitat, Administració i Finances

Curs eminentment pràctic i participatiu, en el que una part del temps, es destina a l’aprenentatge de base i l’altra a simulacions comptables, liquidació d’impostos...

FORMACIó 6 NOVEMBRE 2017

Planificant els objectius de venda: estratègia i desenvolupament

veure tota l'agenda