Inici » Actualitat » Competitivitat i desenvolupament

COMPETITIVITAT I DESENVOLUPAMENT 25/5/2017

Josep Maria Pons al Tribuna Cambra

El Director de Barcelona Meeting Point protagonitza una nova sessió de l'espai de debat empresarial

Josep Maria Pons al Tribuna Cambra

La Cambra ha realitzat una nova sessió del TRIBUNA CAMBRA, la trobada empresarial d’anàlisi i reflexió que convoquem, de manera periòdica, amb l’objectiu d’aprofundir en aquelles qüestions que poden ser d’interès per millorar la competitivitat de les nostres empreses.

En aquesta ocasió el TRIBUNA ha comptat amb la participació del Director General de Barcelona Meeting Point, el reusenc Josep Maria Pons. El seu profund coneixement del sector immobiliari ha servit per aprofundir en la realitat d’un sector que a casa nostra ha estat, històricament, un dels motors més potents de l’economia. Precisament, després de la crisi d’aquests últims anys -especialment bel·ligerant amb les empreses d’aquest àmbit- s’observen els primers símptomes de recuperació que el ponent ha traslladat a la vintena d’empresaris que han participat d’aquesta trobada de petit format.

Pons dirigeix, des de la primera edició, el Barcelona Meeting Point, l’únic Saló Immobiliari professional i internacional d'Espanya. L’any passat el saló va rebre gairebé 45.000 visitants, dels quals més de 10.000 eren professionals, una xifra mai assolida fins aleshores. Hi van participar 312 empreses, un 11% més que en l’anterior edició.

 

La participació de Josep Maria Pons en el Tribuna s’afegeix a la llista de convidats que han intervingut fins ara com a ponents en aquest cicle empresarial. És el cas del President d’Òmnium, Jordi Cuixart; del màxim accionista del CF Reus Deportiu, Joan Oliver; i del President de Port de Tarragona, Josep Andreu.

AgendaAgenda feed RSS

FORMACIó 20 OCTUBRE 2017

Gestió de Contractació, Nòmines i Cotització

destaquem...

TRàMITS ADMINISTRATIUS 24 OCTUBRE 2017

Esmorzar Cambra: El Reglament europeu en protecció de dades

Carme Laplana i Joan Maria Mallafré, de MALLAFRÉ CONSULTORS, us descobriran les novetats més destacades del nou reglament europeu en protecció de dades.

A Reus

destaquem...

COMPETITIVITAT I DESENVOLUPAMENT 26 OCTUBRE 2017

Dona i Empresa, Dona Emprenedora

Una conversa entre Mercè Caballé, delegada de zona de CaixaBank, i Coia Ballesté, delegada de TV3 i Catalunya Ràdio, que ens servirà per conèixer i...

A Cambra de Comerç

FORMACIó 27 OCTUBRE 2017

Lean Management BRONZE 2a Edició

El desplegament d'una cultura d'excel·lència operacional (filosofia LEAN) requereix d'una adquisició de coneixements i domini d'eines/metodologies necessàries per gestionar els canvis en els processos i...

FORMACIó 3 NOVEMBRE 2017

Curs Superior de Comptabilitat, Administració i Finances

Curs eminentment pràctic i participatiu, en el que una part del temps, es destina a l’aprenentatge de base i l’altra a simulacions comptables, liquidació d’impostos...

veure tota l'agenda