Inici » Actualitat » Internacionalització

INTERNACIONALITZACIÓ 15/2/2017

Hong Kong, a l'anàlisi internacional dels Esmorzars Cambra

La sessió ha servit per conèixer les possibilitats de negoci d'una àrea estratègica de la regió asiàtica

Hong Kong, a l'anàlisi internacional dels Esmorzars Cambra

Les possibilitats comercials que ofereix Hong Kong, atenent el seu enclavament estratègic dins la regió asiàtica i la seva localització geogràfica, ha estat l’eix de l’Esmorzar Cambra realitzat aquest dimecres a la seu de la corporació.

 

La sessió ha estat dirigida per l’advocada de NET Craman a les oficines de Hong Kong, Elvira Jiménez i per l’encarregada de Marketing a HKTDC, Virginia Seoane. L’objectiu de la sessió no ha estat només purament informatiu sinó que els assistents han generat un intercanvi d’opinions i preguntes relacionades amb els seus negocis i han portat a debat la voluntat d’expandir-se cap a aquesta regió. Cal tenir en compte que es tracta d’una destinació comercial amb un entorn enormement competitiu i esdevé una porta d’entrada en el mercat asiàtic, disposa d’un sistema fiscal senzill i d’impostos baixos, facilita l’entrada a les empreses estrangeres.

 

 

Les ponents han destacat les perspectives de futur que contemplen la possibilitat que la Xina i els mercats en desenvolupament i emergents d’Àsia superin les economies avançades del món. Això fa que cada vegada hi hagi més empreses que es plantegin l’opció d’internacionalitzar-se cap a aquests mercats. 

AgendaAgenda feed RSS

FORMACIó 7 JULIOL 2017

Gestio de Contractacio, Nomines i Cotitzacio

FORMACIó 7 JULIOL 2017

Liders d Alt Rendiment - 5a Edicio

Liderar, dirigir, conduir, gestionar... persones, equips, sistemes, recursos... per assolir els resultats establerts, en el termini fixat. Fàcil no? Aquest és l’encàrrec que tenen moltes...

FORMACIó 24 JULIOL 2017

Vivencial Business English

veure tota l'agenda