Inici » Actualitat » Internacionalització

INTERNACIONALITZACIÓ 15/2/2017

Hong Kong, a l'anàlisi internacional dels Esmorzars Cambra

La sessió ha servit per conèixer les possibilitats de negoci d'una àrea estratègica de la regió asiàtica

Hong Kong, a l'anàlisi internacional dels Esmorzars Cambra

Les possibilitats comercials que ofereix Hong Kong, atenent el seu enclavament estratègic dins la regió asiàtica i la seva localització geogràfica, ha estat l’eix de l’Esmorzar Cambra realitzat aquest dimecres a la seu de la corporació.

 

La sessió ha estat dirigida per l’advocada de NET Craman a les oficines de Hong Kong, Elvira Jiménez i per l’encarregada de Marketing a HKTDC, Virginia Seoane. L’objectiu de la sessió no ha estat només purament informatiu sinó que els assistents han generat un intercanvi d’opinions i preguntes relacionades amb els seus negocis i han portat a debat la voluntat d’expandir-se cap a aquesta regió. Cal tenir en compte que es tracta d’una destinació comercial amb un entorn enormement competitiu i esdevé una porta d’entrada en el mercat asiàtic, disposa d’un sistema fiscal senzill i d’impostos baixos, facilita l’entrada a les empreses estrangeres.

 

 

Les ponents han destacat les perspectives de futur que contemplen la possibilitat que la Xina i els mercats en desenvolupament i emergents d’Àsia superin les economies avançades del món. Això fa que cada vegada hi hagi més empreses que es plantegin l’opció d’internacionalitzar-se cap a aquests mercats.