Inici » Actualitat » Competitivitat i desenvolupament

COMPETITIVITAT I DESENVOLUPAMENT 11/5/2017

Fenavin compleix les expectatives dels cellers que han assistit sota el paraigua de la Cambra

Les empreses representades a l’estand de la corporació han realitzat centenars de contactes a la feria nacional del Vino

Fenavin compleix les expectatives dels cellers que han assistit sota el paraigua de la Cambra

La iniciativa de la Cambra de disposar d’estand propi a FENAVIN i d’oferir-lo a les deu empreses del territori que van ser les primers en inscriure’s ha estat tot un èxit. Els contactes realitzats durant els tres dies d’activitat al certamen, realitzat a Ciudad Real, ha superat amb escreix les expectatives inicials i els cellers participants han pogut ampliar la seva cartera de clients gràcies als nombrosos distribuïdors i compradors que han visitat l’espai de la corporació.

El President de la Cambra, Isaac Sanromà, ha volgut destacar l’èxit de la iniciativa que neix amb voluntat de continuïtat. “La Cambra ha de facilitar a les empreses tots els mecanismes que tingui al seu abast per afavorir l’expansió i difusió del seus productes. Pel sector del vi una fira com FENAVIN és estratègica per poder donar un pas més a l’hora d’ampliar els seus horitzons comercials. I l’experiència d’aquests dies ens demostra que l’aposta que vam fer a l’hora de disposar d’estand propi ha estat tot un èxit.” ja apuntat Sanromà que ja ha avançat que, atenent les bones sensacions de l’estand propi a FENAVIN,  la Cambra continuarà en aquesta línia disposant d’un espai en d’altres fires estratègiques i que oferirà a les empreses interessades.

Els cellers que han participat en aquesta edició de FENAVIN sota el paraigua de la Cambra són Vins del Tros de Vilalba dels Arts, Celler Piñol de Batea, Celler Cairats de Darmós, Cellers Sant Rafel de Pradell de la Teixeta, Josep Grau Viticultor de Falset-Marçà, UNIÓ, Cingles Blaus de Cornudella, Adernats (Vinicola Nulles) i De Muller i Vermuts Miró de Reus.