Inici » Actualitat » Tràmits administratius

TRÀMITS ADMINISTRATIUS 15/2/2017

Es presenten les Novetats Fiscals 2017

La sessió, un dels clàssics de la programació formativa de la Cambra, també ha servit per explicar el nou sistema de subministrament immediat d’informació de l’Iva.

Es presenten les Novetats Fiscals 2017

Aquest dimecres 15 de febrer la Cambra ha realitzat una de les propostes formatives més tradicionals del programa d’activitats de la corporació. Es tracta de la sessió sobre Novetats Fiscals que han protagonitzat, en aquesta ocasió, Lídia Pérez i José Ignacio Arribas, especialistes del bufet Hàbeas Advocats i Economistes. 

La sessió ha permès als assistents, que han omplert la sala d’actes, conèixer el nou sistema de subministrament immediat d’informació (SII), que permet crear un model d'informació instantània de les factures a través de la Seu electrònica de l'Agència Estatal d'Administració Tributària (AEAT). Aquest sistema suposarà un important canvi en la gestió de l'IVA.

Pel que fa les Novetats Fiscals els ponents han explicat els canvis per aquest 2017, alguns d’ells aplicables ja amb efecte retroactiu, així com el Pla de Control Tributari, el qual concreta les línies d'actuació de l'Agència Tributària durant l’exercici 2017 a fi de preveure i controlar el frau fiscal, de les quals convé prendre bona nota.

AgendaAgenda feed RSS

FORMACIó 7 JULIOL 2017

Gestio de Contractacio, Nomines i Cotitzacio

FORMACIó 7 JULIOL 2017

Liders d Alt Rendiment - 5a Edicio

Liderar, dirigir, conduir, gestionar... persones, equips, sistemes, recursos... per assolir els resultats establerts, en el termini fixat. Fàcil no? Aquest és l’encàrrec que tenen moltes...

FORMACIó 24 JULIOL 2017

Vivencial Business English

veure tota l'agenda