Inici » Actualitat » Tràmits administratius

TRÀMITS ADMINISTRATIUS 15/2/2017

Es presenten les Novetats Fiscals 2017

La sessió, un dels clàssics de la programació formativa de la Cambra, també ha servit per explicar el nou sistema de subministrament immediat d’informació de l’Iva.

Es presenten les Novetats Fiscals 2017

Aquest dimecres 15 de febrer la Cambra ha realitzat una de les propostes formatives més tradicionals del programa d’activitats de la corporació. Es tracta de la sessió sobre Novetats Fiscals que han protagonitzat, en aquesta ocasió, Lídia Pérez i José Ignacio Arribas, especialistes del bufet Hàbeas Advocats i Economistes. 

La sessió ha permès als assistents, que han omplert la sala d’actes, conèixer el nou sistema de subministrament immediat d’informació (SII), que permet crear un model d'informació instantània de les factures a través de la Seu electrònica de l'Agència Estatal d'Administració Tributària (AEAT). Aquest sistema suposarà un important canvi en la gestió de l'IVA.

Pel que fa les Novetats Fiscals els ponents han explicat els canvis per aquest 2017, alguns d’ells aplicables ja amb efecte retroactiu, així com el Pla de Control Tributari, el qual concreta les línies d'actuació de l'Agència Tributària durant l’exercici 2017 a fi de preveure i controlar el frau fiscal, de les quals convé prendre bona nota.

AgendaAgenda feed RSS

destaquem...

TRàMITS ADMINISTRATIUS 24 OCTUBRE 2017

Esmorzar Cambra: El Reglament europeu en protecció de dades

Carme Laplana i Joan Maria Mallafré, de MALLAFRÉ CONSULTORS, us descobriran les novetats més destacades del nou reglament europeu en protecció de dades.

A Reus

destaquem...

COMPETITIVITAT I DESENVOLUPAMENT 26 OCTUBRE 2017

Dona i Empresa, Dona Emprenedora

Una conversa entre Mercè Caballé, delegada de zona de CaixaBank, i Coia Ballesté, delegada de TV3 i Catalunya Ràdio, que ens servirà per conèixer i...

A Cambra de Comerç

FORMACIó 27 OCTUBRE 2017

Lean Management BRONZE 2a Edició

El desplegament d'una cultura d'excel·lència operacional (filosofia LEAN) requereix d'una adquisició de coneixements i domini d'eines/metodologies necessàries per gestionar els canvis en els processos i...

FORMACIó 3 NOVEMBRE 2017

Curs Superior de Comptabilitat, Administració i Finances

Curs eminentment pràctic i participatiu, en el que una part del temps, es destina a l’aprenentatge de base i l’altra a simulacions comptables, liquidació d’impostos...

FORMACIó 6 NOVEMBRE 2017

Planificant els objectius de venda: estratègia i desenvolupament

veure tota l'agenda