Inici » Actualitat » Comerç

COMERÇ 31/5/2016

Es presenta la Reus Viu el Vi 2016

Prop de 40 cellers ompliaran la plaça Llibertat del 3 al 5 de juny

Es presenta la Reus Viu el Vi 2016

Aquest matí s’ha presentat a la seu corporativa de la Cambra de Comerç la vuitena edició de la Reus Viu el Vi, la fira dels vins de l’àmbit territorial de la Cambra. Prop de 40 cellers presentaran més d’un centenar de referències als visitants que podran gaudir del certamen del divendres 3 al diumenge 5 de juny. En aquesta edició, a més, tindran l’opció de visitar la fira el dissabte al matí coincidint amb l’Ostrada Solidària, una degustació d’Ostra rissada del Delta que es farà a benefici de l’Associació Jordi Pitarque Ceprià. En el document adjunt hi podreu trobar tota la informació referida a la fira.

 

L’acte de presentació ha comptat amb la intervenció del president de la Cambra, Isaac Sanromà; de l’Alcalde de la Ciutat, Carles Pellicer; de la regidora de Promoció de Ciutat, Montse Caelles; i del director de la fira, Carles Tubella.

AgendaAgenda feed RSS

FORMACIó 27 JUNY 2017

Esmorzar Cambra: Financament idoni pel meu negoci

Adreçat a persones que estan pensant en crear el seu propi negoci o emprenedors en actiu.

FORMACIó 7 JULIOL 2017

Gestio de Contractacio, Nomines i Cotitzacio

FORMACIó 7 JULIOL 2017

Liders d Alt Rendiment - 5a Edicio

Liderar, dirigir, conduir, gestionar... persones, equips, sistemes, recursos... per assolir els resultats establerts, en el termini fixat. Fàcil no? Aquest és l’encàrrec que tenen moltes...

FORMACIó 24 JULIOL 2017

Vivencial Business English

veure tota l'agenda