Inici » Actualitat » Competitivitat i desenvolupament

COMPETITIVITAT I DESENVOLUPAMENT 18/5/2016

Es presenta el cartell de la REUS VIU EL VI 2016

És una creació del dissenyador Jordi Romero jugant amb el logo de la fira

Es presenta el cartell de la REUS VIU EL VI 2016

Aquest migdia s’ha presentat el cartell de la vuitena edició de la REUS VIU EL VI, la fira de les DO de l’àmbit territorial de la Cambra que es realitzarà a la plaça de la Llibertat del 3 al 5 de juny. Un cartell que signa el dissenyador reusenc Jordi Romero i que juga amb el logo de la fira que ell mateix va crear l’any 2014.

Durant la tradicional fotografia de presentació, que s’ha realitzat al bell mig de la plaça Llibertat, el president de la Cambra, Isaac Sanromà, ha destacat l’encert de la imatge de Romero que “permet identificar fàcilment la fira atenent el missatge que transmet, el de l’estimació per un producte vinculadíssim a la nostra realitat. Per això sempre ens agrada, també, apostar pels nostres dissenyadors. Si la premissa de la Cambra és posar en valor els vins de casa, en la mateixa línia ens agrada reconèixer la feina i la inspiració dels artistes gràfics que hi ha al territori.”

A 17 dies de la inauguració de la Reus Viu el Vi, la fira presentarà enguany diverses novetats que es descobriran durant la roda de premsa de presentació del certamen, prevista per la mateixa setmana de la fira. 

AgendaAgenda feed RSS

FORMACIó 27 JUNY 2017

Esmorzar Cambra: Financament idoni pel meu negoci

Adreçat a persones que estan pensant en crear el seu propi negoci o emprenedors en actiu.

FORMACIó 7 JULIOL 2017

Gestio de Contractacio, Nomines i Cotitzacio

FORMACIó 7 JULIOL 2017

Liders d Alt Rendiment - 5a Edicio

Liderar, dirigir, conduir, gestionar... persones, equips, sistemes, recursos... per assolir els resultats establerts, en el termini fixat. Fàcil no? Aquest és l’encàrrec que tenen moltes...

FORMACIó 24 JULIOL 2017

Vivencial Business English

veure tota l'agenda