Inici » Actualitat » Comerç

COMERÇ 25/5/2015

Es presenta el cartell de la REUS VIU EL VI 2015

L'organització ha confiat l'encàrrec a una jove estudiant de la URV

Es presenta el cartell de la REUS VIU EL VI 2015

A pocs dies de la presentació oficial de de la REUS VIU EL VI, la Cambra de Comerç ha descobert avui dilluns el cartell d’aquesta edició. L’organització ha confiat a una estudiant de quart curs del Grau de Publicitat i Relacions Públiques de la URV, Melania Màrmol, el disseny d’aquest cartell amb una premissa bàsica, la de jugar amb el logo de la fira que va crear, l’any passat, el dissenyador Jordi Romero. En paraules del president de la Cambra, Isaac Sanromà, s’ha buscat “donar l’oportunitat a una persona jove, en procés de formació, de crear el cartell de la fira jugant amb la creació d’un dissenyador plenament consolidat com és el Jordi Romero. Una curiosa combinació del talent d’una persona experimentada i la creativitat d’una estudiant de la nostra universitat”.

Sanromà ha volgut destacar que la confiança en la jove dissenyadora vol servir, també, per refermar “l’interès de la fira d’apropar-nos al públic jove. Un dels esforços del certamen ha estat, sempre, el de procurar per atraure a aquesta mena de públic. Fa dos anys, i sota el mestratge del René Barbier, vam generar una acció molt aplaudida pel sector, la del “Vi de joves per a joves”. Ara recuperem aquest línia argumental a la fira, confiant el cartell a una creadora de poc més de vint anys que simbolitza els joves d’aquesta franja d’edat -compresa entre els 18 i els 30 anys- que els hi costa introduir-se en l’apassionant món del vi”.

 

El cartell també fa referència a la iniciativa Vi de Champions que es realitzarà el dissabte 6 de juny en motiu de la final de la màxima competició europea de clubs de futbol i que permetrà als assistents seguir en directe, a la mateixa plaça Llibertat, el partit que disputaran el Barça i la Juventus. Una iniciativa que descobrirem coincidint amb la presentació del certamen que es realitzarà la propera setmana.