Inici » Actualitat » Comerç

COMERÇ 21/12/2016

En marxa el Banc d'Idees de la Ganxet Pintxo

Les entitats i associacions interessades poden traslladar les seves propostes per la ruta de tapes de primavera que es realitzarà del 30 de març al 9 d'abril.

En marxa el Banc d'Idees de la Ganxet Pintxo

La Cambra de Comerç ha tancat les dates de la propera Ganxet Pintxo de Primavera que es realitzarà del dijous 30 de març al diumenge 9 d’abril. Precisament la cloenda coincidirà amb el diumenge de Rams i d’aquesta manera es recull el suggeriment de bona part dels establiments participants de realitzar la ruta de tapes just abans de la Setmana Santa.

Una de les novetats del preàmbul d’aquesta edició serà l’entrada en funcionament de l’anomenat Banc d’Idees de la GP. L’organització posa a disposició d’entitats i associacions la possibilitat de suggerir col·laboracions durant els dies de la ruta aprofitant les dinàmiques que genera la Ganxet Pintxo com element de difusió. 

La Cambra posa en marxa el Banc d’Idees per acollir les iniciatives d’entitats i associacions que vulguin implicar-se en la ruta de tapes.

El president de la Cambra, Isaac Sanromà, ha destacat que aquesta iniciativa vol servir “per vehicular les nombroses propostes que ens arriben en cada edició. Tenim la sort que la ruta té un gran pronunciament entre la població i es converteix en un element dinamitzador de primer ordre. Per això volem que, més enllà del sector de la restauració, aquelles entitats que ho desitgin puguin implicar-se en les dinàmiques que genera la ruta establint sinergies vinculades a la promoció i difusió de les seves activitats”.

D’aquesta manera els col·lectius que vulguin adreçar propostes al Banc d’Idees poden fer-ho per correu electrònic a l’adreça comunicacio@cambrareus.org. L’objectiu és vincular-se amb la GP per aprofitar els seus canals de difusió. En aquesta línia cal destacar les campanyes realitzades fins ara amb el Banc de Sang, el CF Reus Deportiu o el Festival Accents entre d’altres. 

La Ganxet Pintxo és una iniciativa de la Cambra de Comerç de Reus, amb el patrocini d’Estrella DAMM i la col·laboració de l’Ajuntament de Reus.

AgendaAgenda feed RSS

destaquem...

TRàMITS ADMINISTRATIUS 24 OCTUBRE 2017

Esmorzar Cambra: El Reglament europeu en protecció de dades

Carme Laplana i Joan Maria Mallafré, de MALLAFRÉ CONSULTORS, us descobriran les novetats més destacades del nou reglament europeu en protecció de dades.

A Reus

destaquem...

COMPETITIVITAT I DESENVOLUPAMENT 26 OCTUBRE 2017

Dona i Empresa, Dona Emprenedora

Una conversa entre Mercè Caballé, delegada de zona de CaixaBank, i Coia Ballesté, delegada de TV3 i Catalunya Ràdio, que ens servirà per conèixer i...

A Cambra de Comerç

FORMACIó 27 OCTUBRE 2017

Lean Management BRONZE 2a Edició

El desplegament d'una cultura d'excel·lència operacional (filosofia LEAN) requereix d'una adquisició de coneixements i domini d'eines/metodologies necessàries per gestionar els canvis en els processos i...

FORMACIó 3 NOVEMBRE 2017

Curs Superior de Comptabilitat, Administració i Finances

Curs eminentment pràctic i participatiu, en el que una part del temps, es destina a l’aprenentatge de base i l’altra a simulacions comptables, liquidació d’impostos...

FORMACIó 6 NOVEMBRE 2017

Planificant els objectius de venda: estratègia i desenvolupament

veure tota l'agenda