Inici » Actualitat » Competitivitat i desenvolupament

COMPETITIVITAT I DESENVOLUPAMENT 12/5/2015

Els avantantges del RADAR CAMBRA

Formeu part del panell de consulta de la Cambra de Comerç de Reus

Els avantantges del RADAR CAMBRA

La Cambra de Comerç té actiu, des de la tardor del 2013, el RADAR CAMBRA, un panell format per les principals empreses de l’àmbit territorial de la corporació a les que es consulta de forma periòdica amb l’objectiu de conèixer la situació, necessitats i preocupacions que puguin tenir i esdevenir, alhora, una eina de comunicació amb aquestes. 

El RADAR, de periodicitat trimestral, compta amb la col·laboració tècnica del Gabinet CERES que s’encarrega de recollir i processar les dades. Un cop fet l’anàlisi, es realitza la presentació de les dades davant dels mitjans de comunicació. De fet el RADAR ha esdevingut una eina molt útil per prendre el pols a l’activitat econòmica del territori, i així ho demostra el seguiment que en fan els diversos mitjans de comunicació.

Us animem a formar part del panell del RADAR. Només haureu de destinar 5 minuts cada tres mesos a respondre les preguntes que us farem arribar per correu electrònic. La gestió professional del Gabinet CERES garanteix la confidencialitat de la vostres dades.

Podeu inscriure’s al Radar omplint el formulari http://ls.gabinetceres.com/index.php/619633/lang-ca 

Pel sol fet de participar de les consultes, disposareu d’un forfait de 100 euros per fer ús dels serveis que la Cambra us ofereix. 

AgendaAgenda feed RSS

FORMACIó 20 OCTUBRE 2017

Gestió de Contractació, Nòmines i Cotització

destaquem...

TRàMITS ADMINISTRATIUS 24 OCTUBRE 2017

Esmorzar Cambra: El Reglament europeu en protecció de dades

Carme Laplana i Joan Maria Mallafré, de MALLAFRÉ CONSULTORS, us descobriran les novetats més destacades del nou reglament europeu en protecció de dades.

A Reus

destaquem...

COMPETITIVITAT I DESENVOLUPAMENT 26 OCTUBRE 2017

Dona i Empresa, Dona Emprenedora

Una conversa entre Mercè Caballé, delegada de zona de CaixaBank, i Coia Ballesté, delegada de TV3 i Catalunya Ràdio, que ens servirà per conèixer i...

A Cambra de Comerç

FORMACIó 27 OCTUBRE 2017

Lean Management BRONZE 2a Edició

El desplegament d'una cultura d'excel·lència operacional (filosofia LEAN) requereix d'una adquisició de coneixements i domini d'eines/metodologies necessàries per gestionar els canvis en els processos i...

FORMACIó 3 NOVEMBRE 2017

Curs Superior de Comptabilitat, Administració i Finances

Curs eminentment pràctic i participatiu, en el que una part del temps, es destina a l’aprenentatge de base i l’altra a simulacions comptables, liquidació d’impostos...

veure tota l'agenda