Inici » Actualitat » Creació d'Empreses

CREACIÓ D'EMPRESES 14/6/2012

El palau Bofarull s'omple de gom a gom en la presentació del Club Cambra

El president de la Cambra de Barcelona, Miquel Valls, i l'advocat Miquel Roca Junyent donen el tret de sortida a la nova plataforma de relacions empresarials de la corporació

El palau Bofarull s'omple de gom a gom en la presentació del Club Cambra

El Palau Bofarull de Reus ha acollit aquest vespre la presentació del CLUB CAMBRA, la nova plataforma de negocis on line de la Cambra de Comerç de Reus i que forma part de la iniciativa endegada per la Cambra de Barcelona. Una plataforma que permetrà als associats connectar-se amb xarxa per millorar les seves relacions comercials.

 

L’acte ha comptat amb la presència de l’advocat Miquel Roca i Junyent que ha destacat la importància de les Cambres en la dinàmica empresarial del nostre país i la necessitat de garantir la seva subsistència atenent el seu caràcter de corporacions de Dret Públic. En aquest sentit Roca s’ha felicitat per la iniciativa del Club Cambra que demostra la voluntat de les cambres “de seguir amb la seva feina constant de servei i suport a les empreses. Una activitat que té especial rellevància a l’hora de facilitat La internacionalització del nostre teixit econòmic. I on les cambres i han jugat un paper determinant”.

 

En la seva intervenció el president de Cambra Reus, Isaac Sanromà, ha volgut recordar el moment transcendent que viu la corporació després de 126 anys d’història. Un repte que més enllà d’una amenaça es converteix en una oportunitat per afrontar un futur ple de possibilitats. I el Club Cambra, amb la seva vessant tecnològica, por reforçar aquesta nova realitat”.

 

L’acte també va comptar amb la participació del president de la Cambra de Barcelona, Miquel Valls, que va destacar la importància que pot tenir en aquesta nova etapa la suma de recursos i voluntats de les cambres catalanes per poder definir aquesta nova realitat en la que estem immersos.

 

A partir d’avui mateix les empreses de la Cambra de Comerç de Reus podem formalitzar el seu accés al club cambra a través de l’enllaç directe que trobaran a la pàgina web de la cambra www.cambrareus.org .