Inici » Actualitat » Competitivitat i desenvolupament

COMPETITIVITAT I DESENVOLUPAMENT 15/5/2017

El curs d'aiguardents de la Reus Viu el Vi exhaureix les places disponibles

La primera activitat prèvia de la REUS VIU EL VI serveix per conèixer l’elabora casolana d’aiguardents, licors i destil·lats.

El curs d'aiguardents de la Reus Viu el Vi exhaureix les places disponibles

Per segon any consecutiu la Cambra, dins de la programació paral·lela de la Reus Viu el Vi 2016, ha realitzat el curs d’Introducció a l’elaboració casolana d’aiguardents, licors i destil·lats. Aquesta formació ha estat impartida per Joan Carbó, enginyer agrícola (UPC) i màster en enologia (URV), responsable del projecte de recuperació de begudes espirituoses 'Esperit Roca' (El Celler de Can Roca), propietari de la destil·leria Master Blends, i assessor de projectes del sector. Novament, com ja va succeir l’any passat, les places per assistir a la formació s’han exhaurit el que demostra l’interès que suscita la formació entre els potencials alumnes.

 

A més d'ampliar el coneixement general sobre la cultura de l’aiguardent a Catalunya i el món, la programació del curs s’emmarca en el conjunt d’activitats de difusió que Joan Carbó realitza per donar a conèixer el Manifest de la Ratafia, tot a un preu de 20 euros. Es tracta d’una iniciativa engegada pel Celler de Can Roca, el millor restaurant del món segons la revista Restaurant Magazine, la Confraria de la Ratafia de Santa Coloma de Farners i la Fira de la Ratafia de Besalú amb l’objectiu de reivindicar les begudes espirituoses casolanes com a Patrimoni Immaterial, així com promoure-les com a eina per compartir i crear cohesió social, entre altres. 

AgendaAgenda feed RSS

FORMACIó 27 JUNY 2017

Esmorzar Cambra: Financament idoni pel meu negoci

Adreçat a persones que estan pensant en crear el seu propi negoci o emprenedors en actiu.

FORMACIó 7 JULIOL 2017

Gestio de Contractacio, Nomines i Cotitzacio

FORMACIó 7 JULIOL 2017

Liders d Alt Rendiment - 5a Edicio

Liderar, dirigir, conduir, gestionar... persones, equips, sistemes, recursos... per assolir els resultats establerts, en el termini fixat. Fàcil no? Aquest és l’encàrrec que tenen moltes...

FORMACIó 24 JULIOL 2017

Vivencial Business English

veure tota l'agenda