Inici » Actualitat » Tràmits administratius

TRÀMITS ADMINISTRATIUS 06/4/2016

Celebrada la subhasta de l'oferta agrupada d'empreses d'electricitat

Es calcula que l’estalvi que poden obtenir les empreses que  contractin amb les comercialitzadores guanyadores pot anar fins al 20% sobre els seus consums actuals, ja que tots els preus obtinguts estan sota el preu mig de mercat.

Celebrada la subhasta de l'oferta agrupada d'empreses d'electricitat

Aquest matí la sala d’actes de la Cambra de Comerç de Reus ha acollit la subhasta telemàtica de l’oferta agrupada d’empreses que ha organitzat la Cambra de Comerç de Reus, amb el suport de l’Ajuntament de Reus. En funció de la tipologia dels consums d’electricitat, s’han realitzat tres licitacions consecutives en què, les empreses comercialitzadores, han anat oferint, en subhasta cega, els seus millors preus, per sota dels de referència fixats per la Cambra, amb el suport tècnic de la consultoria Bioquat.

Les empreses adjudicatàries (guanyadores) de les diferents licitacions han estat:

a) En alta tensió a compra a mercat (variable), AUDAX ENERGIA.

b) En alta tensió a preu fixe, UNIC-GLOBAL LOGISTICS, SL (WATTSPORMENOS).

c) En baixa tensió a preu fixe i variable, ENERGIA NARANJA.

 

Segons el tipus de consum, els estalvis de les empreses calculats sobre el preu mig de mercat de l’electre, podrien anar entre el 2% i el 20% a partir de les dades de les empreses que ja han manifestat el seu interès en la subhasta. Tal com s’esperava, els preus de l’electricitat que es podran contractar són especialment beneficiosos per a les micro i petites empreses.

El següent pas d’aquesta iniciativa de la Cambra és comunicar als interessats els preus finals que poden obtenir i es faran els càlculs d’estalvi personalitzat que es demanin. S’obre a la vegada un període de 40 dies per signar els nous contractes entre les adjudicatàries i les empreses que varen manifestar el seu interès i també les noves empreses que s’acullin a la oferta de la Cambra.

Pel que fa a la licitació de gas aquesta continua oberta en contacte amb les diferents companyies interessades.

Han presidit l’acte el president de la Cambra, Isaac Sanromà, i el regidor delegat de l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, senyor Marc Arza. Els comentaris que s’han anat fent conforme avançava la subhasta han anat a càrrec de José Enrique Vázquez, director de la consultora energètica i ambiental Bioquat.

AgendaAgenda feed RSS

destaquem...

TRàMITS ADMINISTRATIUS 24 OCTUBRE 2017

Esmorzar Cambra: El Reglament europeu en protecció de dades

Carme Laplana i Joan Maria Mallafré, de MALLAFRÉ CONSULTORS, us descobriran les novetats més destacades del nou reglament europeu en protecció de dades.

A Reus

destaquem...

COMPETITIVITAT I DESENVOLUPAMENT 26 OCTUBRE 2017

Dona i Empresa, Dona Emprenedora

Una conversa entre Mercè Caballé, delegada de zona de CaixaBank, i Coia Ballesté, delegada de TV3 i Catalunya Ràdio, que ens servirà per conèixer i...

A Cambra de Comerç

FORMACIó 27 OCTUBRE 2017

Lean Management BRONZE 2a Edició

El desplegament d'una cultura d'excel·lència operacional (filosofia LEAN) requereix d'una adquisició de coneixements i domini d'eines/metodologies necessàries per gestionar els canvis en els processos i...

FORMACIó 3 NOVEMBRE 2017

Curs Superior de Comptabilitat, Administració i Finances

Curs eminentment pràctic i participatiu, en el que una part del temps, es destina a l’aprenentatge de base i l’altra a simulacions comptables, liquidació d’impostos...

FORMACIó 6 NOVEMBRE 2017

Planificant els objectius de venda: estratègia i desenvolupament

veure tota l'agenda