Inici » Actualitat » Formació

FORMACIÓ 05/4/2017

Arranca la 3a Fira de Formaci

El certamen, amb el suport de la Cambra, podrà visitar-se fins aquest dijous

Arranca la 3a Fira de Formaci

Avui dimecres s’ha inaugurat la 3a Fira de Formació Professional Camins d’FP que permet descobrir, en un únic espai, l’oferta d’FP que programen els centres educatius d’arreu de la demarcació. 

Entre les novetats d’aquesta edició destaquen les sessions que complementaran l’esdeveniment: sessions tècniques d’experts sobre noves professions, mobilitat internacional, dades d’inserció de l’FP; sessions d’orientació acadèmica i d’emprenedoria social; una taula d’experiències d’exalumnes i dues taules amb empreses.

La fira també oferirà una programació de tallers de mitja hora de durada de diverses especialitats formatives a càrrec de l’alumnat dels centres expositors. Es podran veure demostracions de cocteleria, perruqueria, aparadorisme, reanimació DEA, balls, activitats esportives, pràctica de motoserra i dinàmiques de grup, entre d’altres.

Camins d’FP compta enguany amb 34 expositors. És possible gràcies al treball conjunt de les diferents entitats organitzadores: els Ajuntaments de Tarragona, Valls, el Vendrell i Montblanc, la Cambra de Comerç de Reus, el Departament d'Ensenyament de la Generalitat, el Servei d'Ocupació de Catalunya, la Diputació de Tarragona, l’Àrea d'Ensenyament i Política lingüística de l'Ajuntament de Reus i Mas Carandell, i per primera vegada comptarà amb el patrocini de l’empresa Sorigué. S’espera superar els 1.000 visitants.

La fira va néixer fa dos anys i fins el 2016 es va realitzar a l’espai de la Llotja de la Cambra de Comerç. Enguany s’ha traslladat per poder donar resposta a la demanda dels centres participants. La corporació disposa del seu propi espai per donar a conèixer la seva oferta formativa.

AgendaAgenda feed RSS

destaquem...

TRàMITS ADMINISTRATIUS 24 OCTUBRE 2017

Esmorzar Cambra: El Reglament europeu en protecció de dades

Carme Laplana i Joan Maria Mallafré, de MALLAFRÉ CONSULTORS, us descobriran les novetats més destacades del nou reglament europeu en protecció de dades.

A Reus

destaquem...

COMPETITIVITAT I DESENVOLUPAMENT 26 OCTUBRE 2017

Dona i Empresa, Dona Emprenedora

Una conversa entre Mercè Caballé, delegada de zona de CaixaBank, i Coia Ballesté, delegada de TV3 i Catalunya Ràdio, que ens servirà per conèixer i...

A Cambra de Comerç

FORMACIó 27 OCTUBRE 2017

Lean Management BRONZE 2a Edició

El desplegament d'una cultura d'excel·lència operacional (filosofia LEAN) requereix d'una adquisició de coneixements i domini d'eines/metodologies necessàries per gestionar els canvis en els processos i...

FORMACIó 3 NOVEMBRE 2017

Curs Superior de Comptabilitat, Administració i Finances

Curs eminentment pràctic i participatiu, en el que una part del temps, es destina a l’aprenentatge de base i l’altra a simulacions comptables, liquidació d’impostos...

FORMACIó 6 NOVEMBRE 2017

Planificant els objectius de venda: estratègia i desenvolupament

veure tota l'agenda