Inici » Actualitat » Tràmits administratius

TRÃ&Nbsp;MITS ADMINISTRATIUS 16/7/2012

Ajuntament i Cambra acorden dissoldre el Consorci Reus Vitalitat

La Cambra continuarà implicada en les iniciatives de promoció de ciutat en d'altres àmbits

Ajuntament i Cambra acorden dissoldre el Consorci Reus Vitalitat

El Consell General del Consorci Reus Vitalitat ha acordat aquest dilluns 16 de juliol la dissolucíó de l’ens de pomoció, constituït l’any 2009. L’Ajuntament i la Cambra de Comerç de Reus, principals impulsors d’aquest òrgan, han acordat mantenir l’esforç en la promoció comercial, turística i cultural de la ciutat a través de l’agència Reus Promoció.

L’agència Reus Promoció, actualment en tràmit de constitució, serà l’instrument de promoció integral de ciutat, obert a la participació de la ciutadania i capaç de crear i impulsar sinergies entre les iniciatives comercials, turístiques, culturals, esportives, gastronòmiques i firals que se celebrin a la ciutat. El nou ens, evolució de l’actual Patronat Municipal de Turisme i Comerç, fomentarà el treball conjunt amb tots els agents de la ciutat, en especial amb la Cambra de Comerç, per una promoció estratègica, comuna i coordinada de la marca Reus.

 

AgendaAgenda feed RSS

FORMACIó 5 JUNY 2017

Certificat Legionel la

FORMACIó 7 JUNY 2017

Esmorzar Cambra: Els Consumidors Atrapats

FORMACIó 9 JUNY 2017

Liders d Alt Rendiment - 5a Edicio

 

Liderar, dirigir, conduir, gestionar... persones, equips, sistemes, recursos... per assolir els resultats establerts, en el termini fixat. Fàcil no?
Aquest és l’encàrrec que tenen moltes...

FORMACIó 13 JUNY 2017

Operador de piscines

FORMACIó 16 JUNY 2017

Gestio de Transport Maritim de Contenidors

veure tota l'agenda