Inici » Actualitat » Tràmits administratius

TRÀMITS ADMINISTRATIUS 16/7/2012

Ajuntament i Cambra acorden dissoldre el Consorci Reus Vitalitat

La Cambra continuarà implicada en les iniciatives de promoció de ciutat en d'altres àmbits

Ajuntament i Cambra acorden dissoldre el Consorci Reus Vitalitat

El Consell General del Consorci Reus Vitalitat ha acordat aquest dilluns 16 de juliol la dissolucíó de l’ens de pomoció, constituït l’any 2009. L’Ajuntament i la Cambra de Comerç de Reus, principals impulsors d’aquest òrgan, han acordat mantenir l’esforç en la promoció comercial, turística i cultural de la ciutat a través de l’agència Reus Promoció.

L’agència Reus Promoció, actualment en tràmit de constitució, serà l’instrument de promoció integral de ciutat, obert a la participació de la ciutadania i capaç de crear i impulsar sinergies entre les iniciatives comercials, turístiques, culturals, esportives, gastronòmiques i firals que se celebrin a la ciutat. El nou ens, evolució de l’actual Patronat Municipal de Turisme i Comerç, fomentarà el treball conjunt amb tots els agents de la ciutat, en especial amb la Cambra de Comerç, per una promoció estratègica, comuna i coordinada de la marca Reus.

 

AgendaAgenda feed RSS

FORMACIó 25 MAIG 2015

Incoterms 2010

Objectius:

 

Obtenir   un   coneixement   general   sobre  les   obligacions,   el   repartiment   de  costos  i   els riscos que assumeixen...

FORMACIó 4 JUNY 2015

Certificat oficial de Legionel·la

FORMACIó 5 JUNY 2015

Elaboració dels pressupostos econòmics i financers

FORMACIó 8 JUNY 2015

Nivell bàsic de PRL 60h TPC

FORMACIó 8 JUNY 2015

La gestió del marketing on line

veure tota l'agenda