Inici » Actualitat » Internacionalització

INTERNACIONALITZACIÓ 19/7/2016

Acord de col·laboració entre la Cambra i CaixaBank

El president de la Cambra, Isaac Sanromà i el director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana signen l’acord, que preveu assessorar les empreses sobre la sortida als mercats exteriors, e-commerce, finançament i empresa familiar.

Acord de col·laboració entre la Cambra i CaixaBank

La Cambra de Reus i CaixaBank han renovat l’acord de col·laboració que mantenen en l’àmbit formatiu. El conveni signat avui preveu que ambdues institucions treballin conjuntament en temes d’internacionalització, acompanyant les empreses de l’àmbit territorial de la corporació en el seu procés de sortida a l’exterior.

La col·laboració de CaixaBank es concreta en el suport als Premis a la Internacionalització que organitza anualment la cambra reusenca, i en la participació en les jornades formatives sobre mercats exterior, finançament, e-commerce i empresa familiar, entre d’altres temes, que la Cambra ofereix periòdicament a les seves empreses associades.

CaixaBank renova també el seu suport als Dinars Cambra, el fòrum d’anàlisi i reflexió que de manera periòdica organitza l’entitat cameral amb el testimoni de diverses personalitats vinculades a la vida empresarial i política del país. L’entitat financera en continuarà sent un dels patrocinadors preferents.

El president de la Cambra, Isaac Sanromà, ha destacat la importància de comptar una vegada més amb la complicitat d’una entitat de referència com CaixaBank, un fet que suposa tot un estímul per la corporació en un any d’una significació ben especial, el del 130è aniversari de la Cambra. Per la seva banda el director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana, ha reiterat el seu compromís amb la Cambra i amb les empreses que representa i s’ha mostrat satisfet d’acompanyar-les en la seva sortida als mercats internacionals. Masana ha posat a la seva disposició els equips d’especialistes de l’entitat financera i les seves oficines de representació.

CaixaBank dóna suport a les empreses

CaixaBank és una de les entitats líders en oferir assessorament per al comerç exterior a les empreses, amb solucions financeres que faciliten les exportacions i importacions dels clients. L’entitat compta amb un ampli equip d’especialistes en comerç exterior per assessorar sobre els mercats internacionals. 

CaixaBank ha incrementat recentment la seva presència internacional amb l’obertura d’una oficina de representació al Brasil, que se suma a les tres de les que ja disposava al continent americà: concretament a Nova York (EUA), Bogotà (Colòmbia) i Santiago de Xile (Xile). 

Fora d’Amèrica, l’entitat compta amb oficines de representació a París (França), Milà (Itàlia), Frankfurt (Alemanya), El Caire (Egipte), Johannesburg (Sud-àfrica), Istanbul (Turquia), Pequín i Xangai (Xina), Dubai (Emirats Àrabs Units), Nova Delhi (Índia), Singapur. També està prevista la posada en marxa d’una oficina de representació a Algèria. A més, l’entitat disposa de sucursal pròpia a Londres (Regne Unit), Varsòvia (Polònia), i dues sucursals a Marroc (Casablanca i Tànger) i manté acords amb més de 2.500 bancs internacionals per facilitar l’operativa internacional i el comerç exterior de les empreses i dels particulars a qualsevol país del món.