Inici » Actualitat » Creació d'Empreses

CREACIÓ D'EMPRESES 04/3/2013

Acord de col·laboració entre la Cambra de Comerç i la SECOT

A partir d’ara els sèniors experts assessoraran als emprenedors de la Cambra.

Acord de col·laboració entre la Cambra de Comerç i la SECOT

La Cambra de Comerç i SECOT han formalitzat un conveni de col•laboració que permetrà oferir a la corporació, dins del seu ampli catàleg de serveis, un punt específic d’assessorament als emprenedors i empreses a càrrec dels sèniors experts per la cooperació tècnica.

D’aquesta manera la Cambra ampliarà les prestacions del seu servei de creació d’empreses, un dels més requerits pels emprenedors que s’atansen a la corporació a la recerca d’un guiatge en el seu projecte empresarial.

Durant la signatura del conveni el president de la Cambra, Isaac Sanromà, ha volgut subratllar la importància de l’acord, atenent que oferirà als emprenedors “un punt de vista realment enriquidor, fruit de l’experiència acumulada pels sèniors de la SECOT. Molts dels plans d’empresa que elaborem a la Cambra requereixen del contrapunt que hi poden posar els “secotistes”, coneixedors de cada realitat empresarial i de les seves especificitats després de tants anys d’activitat professional”. Sanromà ha destacat el valor afegit d’aquesta aliança “que referma la voluntat que sempre ha tingut la Cambra d’envoltar-se d’entitats com la SECOT que sumen en benefici de la generació d’empreses”.

Per la seva banda César Valdés, president de la SECOT a Tarragona, ha volgut destacar el valor estratègic de l’acord amb la Cambra que permetrà a l’entitat mantenir el seu esperit “d’ajudar a joves i nous emprenedors que no tenen experiència, analitzant els seus projectes d'empresa i orientar al començament de l'aventura de crear una empresa. O també col•laborant amb microempreses o PIMES que no tenen recursos per pagar una assessoria professional. Es tracta d'ajudar-los a identificar les fonts dels seus problemes o les oportunitats de millorar el negoci per sobreviure, i no veure’s obligats a tancar generant més atur.”

El conveni és un esglaó més en la relació d’estreta col·laboració que durant els últims anys han mantingut Cambra i SECOT i que s’ha traduït en la concreció de diversos convenis que sempre han tingut un denominador comú: l’assessorament i l’atenció als emprenedors.